ADV-Works

Heb jij ook een kelder die niet gebruikt wordt omdat hij zeer vochtig is en in periodes van veelvuldige regen onder water loopt?
Jammer, want het is een plek die heel goed kan ingericht worden waardoor je niet alleen extra waarde creëert voor je woning maar ook jezelf een extra leef- of gebruiksruimte kan opleveren.

De mogelijkheden van je kelder zijn oneindig!

Je eigen fitnessruimte:

Een kelderruimte heeft over het algemeen weinig natuurlijk licht maar met de juiste verlichting en verluchting is het perfect mogelijk om hier een gezellige fitnessruimte van te maken die voldoet aan alle voorschriften. Natuurlijke lichtinval kan via vloerbeglazing ter hoogte van het gelijkvloers wel gecreëerd worden. Op aanvraag kunnen wij u hier foto’s van bezorgen.

Al eens gefantaseerd over een man cave?

Door de hoge werkdruk en weinige tijd voor ontspanning is een man cave een zeer leuke en makkelijk bereikbare uitlaatklep. Een leuke muur- en vloerbekleding, pooltafel en eigen bar met kleine koelkast. Op die manier kan u even ontsnappen aan de dagelijkse routine. Zelfs bij een eventuele verkoop van uw woning is dit een absolute meerwaarde, die naargelang de ligging van uw woning zeer snel terug verdiend kan zijn.

Speelkamer voor de kinderen:

Enkele toffe kleuren tegen de muur, zachte bevloering en een aantal kussens op de grond en je creëert een speelkamer voor de kinderen waar ze zich volledig kunnen uitleven. Er kunnen ook thema inrichtingen toegepast worden.

Een eigen wijnkelder:

Om wijnen optimaal te kunnen bewaren moeten temperatuurschommelingen vermeden worden en ook de luchtvochtigheid is een belangrijke factor. Indien u uw kelder waterdicht laat maken, kan deze hiervoor perfect gebruikt worden. De aankoop van klimaatkasten is dan geen must meer.