Waterinsijpeling

ADV-Works voert injecties uit tegen opstijgend vocht in alle steentypes. Met een grondige analyse en een correcte toelichting bieden we jou de beste oplossing aan de laagste prijs. We gaan voor definitieve oplossingen. En niet alleen voor kelders maar ook voor leefruimtes die deels verzonken zitten in de grond. In dat geval kan een uitvoering van een stukje waterdichte plint in combinatie met injecties tegen opstijgend vocht de oplossing zijn.

Daarnaast zorgt ADV-Works voor waterdichte kelders. Dat kan door een totaaldichting te voorzien of door een drainagesysteem. Dat laatste betekent een vloerdrainage met pompsysteem. Aan jou de keuze! Stel je vraag hier.

Kelderverluchting & keldermonden

Met een goede kelderverluchting creëer je een ideaal kelderklimaat zodat de kelder optimaal kan gebruikt worden voor wat ie bedoelt is. Niet alleen voorkomt het schimmelvorming in de kelderruimte maar het draagt ook bij aan een aangename gezonde lucht in de ondergrondse ruimte en het gebouw in het algemeen. De keldermonden spelen daarbij een rol. ADV-Works helpt je graag verder!