Rudy Van Aelst

Menu

Waterdicht maken van betonkelders

Kelderdichting betonkelders

Ook betonkelders zijn uitermate kwetsbaar voor waterinfiltratie. Scheuren door te snel gedroogd beton of door een povere betonkwaliteit, problemen met de bekisting, overblijvende grindnesten, een slecht aansluitende naad tussen de betonwanden en de vloerplaat,… Er bestaan tal van risico’s die de waterdichtheid van een recente betonkelder ondermijnen. Wij lossen deze waterinfiltraties gericht op met PU-injecties.

Hoe lossen wij waterinfiltraties bij betonkelders op?

1. Vrijblijvende technische analyse ter plaatse

Wij starten altijd met een vrijblijvende technische analyse ter plaatse. Op basis hiervan werken we een gedetailleerd voorstel uit waarin alle technieken vervat zitten die nodig zijn om je kelder 100% waterdicht te maken.

Interesse? Maak vandaag nog je afspraak. Binnen de week ontvang je een offerte.

2. Injecteren met polyuretheen (PU)

Polyuretheen (PU) injectiehars biedt de beste garantie op een waterdichte kelder wanneer er waterinfiltraties optreden in betonkelders. Als PU in contact komt met water vormt deze stof zich om tot een vochtafstotende, chemisch immune en licht flexibele schuim.

Wij injecteren gericht het PU zodat alle ondergrondse natte aanzetnaden, barsten, grindnesten,… 100% worden gedicht.

Afhankelijk van de specifieke situatie en de grootte van het lek, gebruiken wij verschillende PU-harsen. Dit garandeert op korte termijn een solide afdichting.

Bekijk hier een fotoalbum van het waterdicht maken van een betonkelder met PU-hars.

PUinjectie 012

Kampt je betonkelder met waterinfiltraties? ADV-Works maakt je kelder gegarandeerd waterdicht.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Je kelder als volwaardige woonruimte?

Wil je je kelder omvormen tot een volwaardige extra woonruimte. In een eerste fase is het belangrijk om je kelder 100% waterdicht te maken. Vervolgens adviseren en begeleiden we je om de waterdichte kelder naar wens af te werken met vloer- en wandbekleding. Ook het schilderen van je kelderruimte is na de waterdichting perfect mogelijk.
Onze aanpak van waterdichting met PU injectie, is geschikt voor het waterdicht maken van alle ondergrondse betonconstructies:

  • Kelders
  • Zwembaden
  • Putten
  • Waterreservoirs
  • Aalputten
  • Controle putten