Rudy Van Aelst

Menu

Waarom kiezen voor ADV-Works, dé specialist in waterdichting?

100% waterdichtingswaarborg

Voor elke opdracht bieden wij 100% garantie op waterdichtheid. Deze persoonlijke garantie geldt – conform de heldere voorwaarden in ons bestek – voor een periode van tien jaar.

Meer dan 35 jaar ervaring

Zaakvoerder Rudy Van Aelst beschikt over meer dan 35 jaar ervaring in het waterdicht maken van kelders. Zijn vader Jan Van Aelst richtte in de jaren ’50 een bedrijf op dat zich specialiseerde in alle mogelijke kelderdichtingswerken. Met ADV-Works zet Rudy Van Aelst deze familietraditie verder.

Zaakvoerder altijd mee op de werf

Geen enkele opdracht wordt uitgevoerd zonder dat zaakvoerder Rudy Van Aelst meewerkt op de werf. Zo staat hij persoonlijk garant voor de 100% levenslange waterdichtheid. Vanaf het eerste contact tot en met de finale oplevering vormt Rudy Van Aelst je rechtstreekse aanspreekpunt.

Eerlijk en objectief advies

Als vakman met vele jaren ervaring staat Rudy Van Aelst persoonlijk garant voor het juiste advies. Zo gaan we alleen aan de slag wanneer we 100% zeker zijn dat onze aanpak de oplossing biedt voor jouw vocht- of waterprobleem. Dat geldt vooral voor opstijgend vocht in muren. Alleen wanneer we zeker zijn dat de oorzaak van het probleem te wijten is aan opstijgend vocht, gaan we aan de slag met injecties.

Uitsluitend materialen en technieken met bewezen resultaat

Doorheen de jaren bouwde Rudy Van Aelst heel wat expertise op in de juiste dichtingsmaterialen en technieken. Zo werkt ADV-Works uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen die hun deugdelijkheid al meermaals hebben bewezen. Vele waterdichtingstechnieken die Rudy Van Aelst toepast, heeft hij doorheen de jaren zelf ontwikkeld en verder verfijnd.