Opstijgend vocht in Antwerpen

Heb je last van opstijgend vocht in Antwerpen?

En ook bij jou opstijgend vocht in Antwerpen? ADV-Works voert injecties uit tegen opstijgend vocht in alle steentypes. Eerst voeren we een grondige analyse uit. Daarna geven we je een correcte toelichting. Vervolgens bieden we jou de beste oplossing aan tegen de laagste prijs. Wij werken ook in jouw buurt aan vochtbestrijding. Met andere woorden, samen strijden we tegen opstijgend vocht in Antwerpen! 

Bovenal bieden wij definitieve oplossingen aan. En ook voor leefruimtes die deels verzonken zitten in de grond. In dat geval kan een uitvoering van een stukje waterdichte plint in combinatie met injecties tegen opstijgend vocht de oplossing zijn.

Kortom, onze ervaren werkmannen zorgen voor waterdichte oplossingen. Alle werken worden onder waarborg uitgevoerd.

ADV-Works in actie

Bekijk hier de video van ADV-Works. In deze video voert één van onze vaklui injecties uit tegen opstijgend vocht.

Zoutwerende folie

Bij jaren aanhoudend opstijgend vocht zijn in sommige gevallen de muren erg vervuild door zouten. Gedurende lange tijd ontstaan de zouten door de langdurige opname van vocht door de bouwstenen. Bijgevolg ontstaan er zouten. Deze zouten migreren via de bouwstenen door de bepleistering naar het oppervlak. Aangezien zouten ook luchtvochtigheid aantrekken, is het schadebeeld al snel compleet.

Als wij ter plaatse analyses uitvoeren en door testen zouten kunnen vaststellen dan brengen wij de juiste vervuilingsgraad in kaart. Want wij bieden jou een definitieve oplossing. Zoutwerende folies zijn uitermate geschikt en lossen het probleem definitief op.

De afwerklagen

Uiteraard is het vanzelfsprekend dat alle beschadigde bepleisteringen door onze vakmensen opnieuw worden hersteld.