Rudy Van Aelst

Menu

“Gedrevenheid en passie van Rudy als adviseur én uitvoerder overtuigde ons!”

Liesbeth Van Roy uit Reet schakelde ADV-Works in voor het waterdicht maken van hun oude gemetste kelder. “Ons huis dateert van 1951”, vertelt ze. “Er stond zeer veel water in.” Ze is uitermate tevreden over het resultaat. “Onze kelder is nu kurkdroog. Er valt geen spatje water meer te bespeuren.”

 

Andere firma’s: slechte oplossing met pompput

Op zoek naar een oplossing liet Liesbeth meerdere firma’s langskomen. “Veel firma’s stelden een oplossing voor met een pompput, waarnaar het water wordt geleid. Een permanent draaiende pomp moest dan voor de afwatering zorgen. Dit zagen wij niet zitten, vooral omdat het geen structurele oplossing biedt. Een pomp bestrijdt de symptomen, niet de oorzaak van het insijpelend water.”

Expertise van de zaakvoerder

Ook voor een bekuiping in cement liet Liesbeth Van Roy verschillende firma’s langskomen. “De prijs van ADV-Works lag op hetzelfde niveau als de overige offertes. Wij hebben gekozen voor ADV-Works omdat Rudy als zaakvoerder ook zelf de uitvoering doet. Dat gaf ons enorm veel vertrouwen. Aan de passie en gedrevenheid waarmee Rudy spreekt, zie je meteen ook dat hij een enorme expertise heeft opgebouwd. Dat gaf ons ongelofelijk veel vertrouwen.”

Ongelofelijk proper

Dit vertrouwen werd tijdens de uitvoering allerminst geschaad. “Rudy en zijn team werkten ongelofelijk proper. Bij zo’n werken komt er heel wat kapwerk aan te pas en moet er worden gezandstraald. Nooit hebben wij hier last van gehad. Ze hielden alles proper en stofvrij dankzij een eigen afzuigsysteem. We merkten vaak zelfs niet dat ze in de kelder bezig waren.”

In de wolken

Liesbeth is in de wolken met het eindresultaat. “Onze kelder is nu kurkdroog. Er valt geen spatje water meer te bespeuren. Wij hebben de gladde eindlaag van de cementering zo gelaten. Deze is voor ons perfect.”