Rudy Van Aelst

Menu

“Al honderden doorvoeren elastisch afgedicht”

Projectontwikkelaar Steen Vastgoed uit Kapellen schakelt ADV-Works in voor alle elastische dichtingen van kelderdoorvoeren. “De samenwerking met ADV-Works verloopt uitermate vlot”, vertelt Nathalie Schlomer van Steen Vastgoed. “ADV-Works dichtte voor ons al honderden doorvoeren elastisch af. Eén keer dook er ooit een probleempje op. Nog diezelfde avond kwam Rudy persoonlijk langs om het kleine euvel meteen te verhelpen. Een topservice!”

Als projectontwikkelaar en aannemer realiseert Steen Vastgoed hoofdzakelijk appartementsgebouwen met ondergrondse betonkelders of garages. Om waterinfiltraties in deze ondergrondse constructies te vermijden, moeten de talrijke kleine en grotere doorvoeren voor gas, elektriciteit, water of airco correct een elastische afdichting krijgen. “Dergelijke zaken maken het verschil”, legt Nathalie Schlomer uit. Als projectontwikkelaar garanderen we onze klanten een hoog kwaliteitsniveau. Bijgevolg leggen wij ook de lat voor onze onderaannemers bijzonder hoog.”

“Gemaakte afspraken stipt nageleefd”

Voor de elastische afdichtingen doet Steen Vastgoed beroep op ADV-Works. “Dan zijn we ook 100% zeker dat de elastische afdichting effectief waterdicht is én blijft. De samenwerking verloopt uitermate goed. Wij geven aan Rudy door in welk project en wanneer welke doorvoeren moeten worden gedicht. Hij analyseert de situatie en geeft ons advies hoe we de muurdoorvoeren best realiseren zodat hij ze nadien waterdicht kan maken mét garantie. ADV-Works speelt bovendien altijd kort op de bal. Gemaakte afspraken worden stipt nageleefd.”

“Tijdelijk afdichten van een doorvoer”

Ook het tijdelijk afdichten van een doorvoer behoort tot de mogelijkheden. “Soms is het nodig dat er in een latere fase nog een bijkomende leiding moet komen. In die gevallen voorziet Rudy een tijdelijke dichting die eenvoudig opnieuw kan worden opengemaakt. Wanneer alle leidingen geplaatst zijn, plaatst ADV-Works de definitieve afdichting.”

“Altijd correct werk”

Volgens Nathalie Schlomer levert ADV-Works steeds correct werk op. “Rudy denkt volledig met ons mee. Hij voelt zich bijvoorbeeld niet te beroerd om iets op te kuisen wanneer er al water geïnfiltreerd is doorheen de nog niet afgedichte doorvoeren. Zulke kleine dingen worden ten zeerste gewaardeerd.”