Rudy Van Aelst

Menu

“Telkens met de persoonlijke garantie van Rudy!”

De Bouwondernemingen Coudron uit het West-Vlaamse Ieper doet al meer dan tien jaar beroep op ADV-Works voor het behandelen van opstijgend vocht. Zaakvoerder Francis Winckelmans is uitermate tevreden over de lange samenwerking. “Bij ADV-Works staat de zaakvoerder nog zelf mee in voor de uitvoering. Dat is een zeldzaam geworden troef. De expertise van Rudy wordt bij ons ten zeerste gewaardeerd.”

De Bouwondernemingen Coudron realiseert zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen of uitbreidingen van bestaande gebouwen. “Oude gebouwen hebben vaak te kampen met opstijgend vocht”, vertelt zaakvoerder Francis Winckelmans. “Wat onze bouwprojecten betreft denken we dan aan sociale woningen, gerechtsgebouwen of scholen. Als hoofdaannemer hebben wij in die gevallen nood aan een betrouwbare partner die in onderaanneming het probleem van het opstijgend vocht doeltreffend oplost. Hiervoor werken wij met lastenboeken die wij uitsturen naar verschillende gespecialiseerde waterdichtingsbedrijven. ADV-Works van Rudy dient tot onze tevredenheid vaak de beste offerte in, waardoor we veel met hem samenwerken. Ik ben trouwens bijzonder blij dat Rudy met ons in zee wilt gaan. Voor ADV-Works is het geen evidentie om vanuit hun thuisbasis in Kalmthout opdrachten uit te voeren in West-Vlaanderen. Voor Rudy en zijn team vormt dit gelukkig geen obstakel.”

Zaakvoerder mee op de werf

Francis Winckelmans is uitermate tevreden van de service van ADV-Works. “Als zaakvoerder vormt Rudy mijn rechtstreeks aanspreekpunt. Hij is dé expert en weet dan ook als de beste waarover hij spreekt. Bovendien staat hij zelf mee in voor de uitvoering, waardoor we zeker zijn dat alle gemaakte afspraken ook effectief worden uitgevoerd op de werf.”

Inspelen op onverwachte omstandigheden

Een ander voordeel van Rudy op de werf is de flexibiliteit bij onvoorziene omstandigheden. “Bij verbouwingen of uitbreidingen duiken er altijd onverwachte zaken op. Rudy gaat hier uitermate soepel mee om. Hij analyseert het opgedoken probleem en stelt gericht oplossingen voor. Wanneer hij zich persoonlijk garant stelt voor de voorgestelde aanpak, dan ben ik er volledig gerust in. Hij geeft nooit een garantie wanneer hij niet absoluut zeker is dat hij deze kan waarmaken.”

Vloeren van ongelijk niveau

In vele oudere gebouwen liggen de vloeren niet op dezelfde hoogte, wat een bijzondere aanpak vraagt voor het bestrijden van opstijgend vocht. “In die gevallen mag er niet gewoon geïnjecteerd worden aan de twee zijden, maar moet de muur met de laagste vloer voorzien worden van vochtwerende pleisterlagen. Dankzij de ervaring van Rudy met kelderbekuipingen weet hij perfect hoe hij deze opdrachten tot een goed einde moet brengen. Sterker zelfs, we vertrouwen volledig op zijn advies om alles vakkundig uit te voeren.”